Tänään. Kesän ihana laiskuus

Tänään. Kesän ihana laiskuus

Niin tuo kesä on taas hurahtunut kohta ohi. Mulla oli toukokuussa paljon ideoita mitä kirjoittaa, mitä kuvata ja miten kehittää omia taitoja yms yms. Mietin et ois varmaan ihan mahdollista reenata siinä samalla. Sixpäkit talveksi ja sitä rataa. Pyh pah!

Kesäduunit lähti käyntiin toukokuussa, tunteja kertyi aika kivasti ja vapailla oli kiva vaan hengailla. Oluissaan ja ilman oluita. Iltaisin töitten jälkeen ei viittinyt sitten muuta kuin ehkä pelata pleikkaa ja mennä nukkumaan. Ennen töitä taas tuli vaan nukuttua. Laskin, että jos töissä menee per päivä about 10h, niin siitä saa aamusta nipistettyä joka päivä vähintään sen kaksi tuntia. Viitenä päivä se tekis jo 10h ja sitten ois vielä pari vapaata käytettävissä. Höpö höpö.

Vapaat nyt vähän kusi, mutta aikaa ois tuon suunnitelman mukaan ollu ihan yhin vääntää omia projekteja. Kehittää itseä ja ehkä saada jotain sivubisnestä aikaiseksi. Mutta kun sitä rahaa nyt tuli ja oli ihan kiva vaan chillailla, niin sixpäkkien tilalle tuli tynnyri ja kehittämisen sijaan hurahdin Battlefieldiin ja kaljaan.

Vielä ois ens kuu kesäduunia, sitten alkaa toiset hommat ja ehkä vielä joku muukin.

Mutta missä vaiheessa mä sitten teen niitä omia juttuja?