Tänään. Liikaa vaihtoehtoja

Tänään. Liikaa vaihtoehtoja

Mun mielestä asiat on tietyllä tapaa ihan liian hyvin, on ruokaa, on juomaa, on koti, on vähän kyhnyä, on rauha, on turvaa, on somee, on netflixiä, on kaljaa, on kapselikahvia, on ärsyttäviä naapureita, on aikaa arvostella toisten vartaloita, on vesivessa, on trendikästä närkästyä närkästymisestä, on ihan liikaa kaikkea ja suurin osa siitä on tyhjänpäivästä sontaa.

On siis ihan liian paljon mahdollisuuksia. Se tässä on vikana. Ajatellaanpa tilannetta näin, oot hankkimassa uutta kännykkää ja meet kauppaan. Myyjä tarjoaa sulle kahta eri vaihtoehtoa.

  1. Superzoomiultraselfiehymypyllyrahaajamainetta kameralla varustettu versio
  2. Pelkkä zoomi versio

Valinta on melko selkeä. Sä valitset numeron yksi, koska numerossa kaksi ei ole yhtä paljon ominaisuuksia. Mut sitten menetkin toiseen kauppaan ja kauppias latoo sun eteen seuraavat vaihtoehdot:

  1. Superultrahymyselfiepyllynäppyläkarvanpoistajalla varustettu versio
  2. UltrapyllyhymynäppySuperkulmankohottajalla varustettu versio
  3. Näppypoisselfiesuperzoomipyllykohotushymyllä varustettu versio
  4. Widesupersaatrahaajamainettapyllyselfiekameralla varustettu versio
  5. Instafamevatsalankkulihasposkihymyrahaläskitpois versio
  6. Reissunahkamaisemapetermckinnonkahvitelttakoira versio
  7. Nokia 3310

Nyt meneekin vähän vaikeammaksi. Eikö? Jännä juttu, nythän sulla on vapaus valita usean vaihtoehdon joukosta. Ihana vapaus! Mutta ei se toimikaan niin. Mieleen herää kysymyksiä, että mitäs jos tarttenkin tuota toista, enkä tätä? Ja jos otan tämän, niin kaduttaako mua myöhemmin kun en ottanut tuota toista ja entä jos tuo oiskin parempi ja tartteisin sitä kuitenkin enemmän? Niin ja eihän vaan naapurin ErkkiLiisalla ole tuota parempaa versiota?

Niin ja tuo on vasta pelkän kännykän hankkimiseen laitettu aika ja hermot. Sitten pitäs valita tabletit, läppärit, jääkaapit, pesukoneet, maastopyörät, oluet, alkkarit, ruokavaliot, kamerat, kuulokkeet, sipsit, lapset (ehkä tulevaisuudessa), harrastukset, ärsyttävät ihmiset, työpaikka, kelan täti, kaupunki, asumismuoto, jogurttilaatu, diettivalio, koirarotu, hiusmuoti ja vittu vessapaperin väri ja kerrosten määrä.

Ja sitten pitäs vielä miettiä, että mitä ihmettä sitä elämällään tekis? Eihän siihen jää aikaa. Ois vaan niin paljon helpompaa kun vaimo sanos mitä mun pitää tehä ja viikkoraha juoksis tilille.

Ihanaa syksyä kaikille!!!Leave a Reply

Your email address will not be published.